Löördag

Har inte bloggar på länge nu!, men det är därför det inte hänt så mycket, man har liksom gått i skolan och kommit hem helt död och inte orkat göra någonting! Eller så har man vart med kompisar och kommit hem sent!. Så aa hinner inte med och blogga! Men när jag har tid så försöker jag blogga så mycket jag kan!.

Men idag är det lördag, och ska umgås med Wilma! Vi tar nog det ganska lugnt ikväll, kanske går ut en stund sen! Ha en bra lördag kväll Pusspuss!


perfekt

 
 
 

försöker mig på en videoblogg

 

Hahaha åh ni ville ju ha videoblogg, och skönhet grejs så varsegoda ;) Kan bara säga en sak, detta var nog det svåraste jag nånsin gjort haha!


HJÄÄLP

 
KOMMETERA FOLKET, HÄÄR NERE  ↓↓

I CAN NOT STOP TRYING

 
Idag har det seriöst inte hänt någonting. Så jag har inget och skriva om, pusspuss!

Så bra dag!

 

 

Idag har det var en jätte bra dag för mig! Började med att vi hade sovmorgon till kvart över nio haha, rätt tidigt ändå, men vi börjar i vanliga fall åtta, och vi skulle inte vara i skolan utan i färsna och precis där jag bor!! Så det var nära och bra, det var bara galet varmt ute idag! Usch för varmt!. 
Men pluset med det var att vi slutade halv tolv, så jag gick hem och sov hehe, ganska länge faktiskt, sen vid fem så drog jag och tränade mina ur söta gymnaster!, har föresten blivit tränare, super kul är det!!


Aug. 26, 2013

 


Resultatet

Är super nöjd med håret!!


:)


IMORGON ÄR DET DAGS!!!

 
 

Imorgon är det dags för att färga håret jihooo åh är riktigt taggad, vill verkligen ha en förändring!!. Jag ska slinga håret med ljusa slingor! Tror det kommer passa rätt bra hoppas jag!
Hade ju en bild på instagram som ni fick rösta 1,2eller3, 1var ganska guld blond, 2 var ljust, och 3 var mörkt. Och nästan alla röstade på mörkt :( åh det är just därför jag nu är jätte nervös att jag kanske ser håret bra, och alla andra ser det dåligt! :( menmen vi får se imorgon!

 

 

 


SKOLÅNGEST

 

Hejhej! 

Åh ni ska veta vilken skolångest jag har! Det är inte ens kul det här, inte taggad för fem öre, och jag känner att man måste vara lite taggad för då blir det lättare!! Men har iallafall överlevt två dagar!, åh tagga ett år till nästa sommarlov då :/ faan. 
Aja men dom första två veckorna har vi ett slappt schema, så man kommer in i det hela igen! Hoppas jag får lite skol lust snart! Så det går bra nu i 9an!.

Men men efter skolan hade jag en mysig dag med underbara Wilma, vi slappade och var super trötta, men vi hade kul ändå! :)


OUTFIT

 

Tröja: Ginatricot 
Byxor: Bikbok 
Skor: Pelleshoes
Väska: Prada


WANTED: PERFECT SHOES

 

 

Dom här skorna är så himla fina!!! Åh helt sjukt, måste inskaffa såna snart. Dom är inte alls dyra, och på Nelly köper man liknande! Tror dom kostar runt 399 där, och det tycker jag inte är så farligt för ett par såna fina skor!


SÅ SEG!

 

 

Hej på er! 
Har inte skrivit på två dagar nu, så jag kände att jag behöver göra ett inlägg. Men på dom här två dagarna har inte hänt så mycket!. Eller jo igår var jag Daniella o Moa ute med massa massa olika kompisar, det var öööös haha nejdå! Men det var sjukt kul!, trevliga folk det där!. Vi kom hem runt 2 på natten, jag skulle direkt gå och kissa och har min mobil i bakfickan, och när jag böjer mig så åker den ut och i toaletten. Åh herregud och jag tar upp den direkt och lägger mig ner på golvet och börja gråta hahah vem gör det liksom haha men som tur gick den inte sönder, ljudet funkar bara inte, men jag får ha hörlurar! Ååhh Lovisa! Men som sagt det var en jätte kul kväll!


SVART KLÄNNING.


FAVVISARNA!

'
Hejhej bloggisen! 
Dagens linje ser ut såhär, Wilma kom hit imorse vi har tagit för mesta lugnt och haft mysig frukost, idag blir det en lugn dag för oss men ikväll vet vi inte riktigt än vad som händer. Så vi kan höras mer under kvällen! Ha det så bra. 
 
En del av mina favvisar i min garderob! Fin men ändå en enkel outfit. Så det blir nog det i kväll, pusspusss
 
 

OUTFIT

 
Tröja: Gina 
Byxor: Bikbok
Skor: Dinsko
Halsband: Glitter
 

I ÄLSKADE SMÅLAND!

 


TODAY


KÖR PÅ EN DAGENS!

 

Hejhej bloggisen! 
En gammal outfit! Men vi kör på den idag, tycker den är jätte fin och enkel, en bra höst outfit!

Åh mår så himlans bra just nu, vet inte riktigt varför men allt är på topp liksom. Men det är så har jag märkt en viss tid på månaden så är allt jätte bra, och sen kan det bara slå om haha! Men det hör väl till tonåren antar jag, jag tycker det är väldigt jobbigt eller när det slår om till dåligt, man vet inte där heller varför man mår dåligt!. Men men livet är inte alltid roligt! Haha palla prata om det här ;) hur är det med er d


PEERFEKT TILL HÖSTEN!!


 

Åhåh så perfekt till hösten!.. 
Den här månaden måste man vara extra snäll mot mor o far hehe. Men något som jag verkligen behöver är en höstjacka och det får bli en dunjacka!. Men som sagt jag längtar otroligt mycket till hösten, alla snygga jackor, snygga jeans, skor allt möjligt, älskar. Men det sämsta är nog att sommarlovet tar slut och skolan börjar igen åhhhh vill inte.. Men aja det är bara tagga till, det är 9an som gäller!! Jihoo :/


NYTT NYTT NYTT!

 

 

Åhåhå alltid lika kul med nytt i garderoben. Man får tacka sin underbara pappa. 

Vi vaknade här i Vimmerby med spöregn, så vi kände att dra in till stan. Hade verkligen inte väntat mig att få någonting, men vart en rejäl shopping, är sjukt nöjd med allt! Välbehövliga saker. → Vita toppen från: Ginatricot 

Rosa springskor från: Intersport


Vita platåskor typ från: Din sko


Solbrillor från: Bikbok

Vita tunikan/toppen från: Cubus

Bikini överdelen från: Ginatricot

Orangea nit skorna från: Din sko

Jackan från: Vero moda


NU ÄR DET DAGS IGEN!

 

Hej hej!

Nu tyckte jag att det var dags att börja blogga igen, haha om säkert en vecka kommer jag hinna tröttna på bloggen! Men men som jag alltid säger ska försöka!. Ska blogga för det mesta om min vardag, shopping, tips, liksom om allt möjligt! Ska försöka hålla den så social som jag orkar. Aja hoppas ni kommer kika in lite då o då! :)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu